วันศุกร์ที่ 20 มกราคม 2566 บ้านเด็กเล็ก สำนักวิชาพยาบาลศาสตร์ มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง จัดกิจกรรมวันตรุษจีน ประกอบด้วยการเรียนรู้เทศกาลตรุษจีน และการทำขนม

On Friday, January 20, 2023, The Children's Home, School of Nursing , Mae Fah Luang University organized Chinese New Year activities, which consisted of learning the Chinese New Year festival and making Chinese cakes.