หมวดหมู่ข่าว: บริการวิชาการ กิจกรรมสำนักวิชา

เมื่อวันพุธที่ 24 พฤษภาคม 2566 คณาจารย์และนักศึกษาพยาบาล สำนักวิชาพยาบาลศาสตร์ ร่วมกับศูนย์บริการวิชาการ มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง ออกให้บริการวิชาการ โครงการสร้างสุขยกกำลังสอง (สร้างสุข²) เพื่อน้องในถิ่นทุรกันดาร ปีที่ 3 ครั้งที่ 2 ณ โรงเรียนตำรวจตระเวนชายแดนบำรุงที่ 112 บ้านโป่งไฮ ตำบลแม่สลอง อำเภอแม่ฟ้าหลวง จังหวัดเชียงราย เพื่อให้เด็กในถิ่นทุรกันดารมีความรู้ในการดูแลสุขภาพของตนเอง สามารถนำไปใช้ในชีวิตประจำวันได้ถูกต้อง

On May 24, 2023, faculty members and nursing students from the MFU School of Nursing, and the Academic Service Center, Mae Fah Luang University, organized a project “Create Happiness²” for children in remote areas for the 3rd year in a row and the 2nd time at Bamrung Border Patrol Police School 112, Ban Pong Hai, Mae Salong Subdistrict, Mae Fah Luang District. Chiang Rai, to give children guidance about how to take care of their own health, lessons than can be properly applied in daily life.