หมวดหมู่ข่าว: บริการวิชาการ กิจกรรมสำนักวิชา

วันที่ 2 กรกฎาคม 2566 ผศ.ดร.อัศวินี ตันกุริมาน และอาจารย์สุริย์ฉาย คิดหาทอง อาจาย์ประจำสำนักวิชาพยาบาลศาสตร์ มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง เป็นวิทยากรในโครงการ กิจกรรมสานสัมพันธ์ หัวข้อ “การเสริมสร้างทักษะในการช่วยเหลือผู้มีปัญหาสุขภาพจิต ภาวะซึมเศร้า ในเด็กวัยรุ่น” ครู ผู้ปกครองและนักเรียน ชั้นมัธยม 2 และ 3 เพื่อสร้างความสัมพันธ์ ความสามัคคี ความเข้าใจ และพัฒนาคุณภาพชีวิตของนักเรียน ณ โรงเรียนดำรงราษฎร์สงเคราะห์ อำเภอเมือง เชียงราย
On July 2, 2023, Asst. Prof. Dr. Asawinee Tonkuriman and Ajarn Surichai Kidhathong, from the MFU School of Nursing, gave lectures on a project on relationship building activity; the topic was “Building Skills to Help People with Mental Health Problems, Depression in Teenagers” for teachers, parents, and 2nd and 3rd secondary school students. This project aimed to build relationships, unity, and understanding, and improve the quality of life of students, held at Damrongratsongkroh School, Chiang Rai.