หมวดหมู่ข่าว: บริการวิชาการ กิจกรรมสำนักวิชา

เมื่อวันอังคาร ที่ 15 สิงหาคม 2566 ผศ.ดร.อัศวินี ตันกุริมาน จากสำนักวิชาพยาบาลศาสตร์ มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวงเป็นวิทยากร โครงการ“การสร้างเสริมทักษะในการช่วยเหลือนักเรียนที่มีปัญหาสุขภาพจิตภาวะซึมเศร้า” สำหรับครูและบุคลากรโรงเรียนดำรงราษฎร์สงเคราะห์ จ.เชียงราย
 On Tuesday, August 15, 2023, Assistant Professor Dr. Asawinee Tonkuriman from the MFU School of Nursing, from the MFU School of Nursing, gave lectures on a project "The enhancing skills to assist students with mental health issues, depression”, for teachers and school staff at Damrongratsongkroh School, Chiang Rai.