May 23-24, 2024, The MFU School of Nursing held a workshop to develop teaching and learning. สำนักวิชาพยาบาลศาสตร์ มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง จัดประชุมเชิงปฏิบัติการเพื่อพัฒนาการเรียนการสอน หลักสูตรพยาบาลศาสตร์บัณฑิต

หมวดหมู่ข่าว: ผลิตบัณฑิต กิจกรรมสำนักวิชา

On May 23-24, 2024, the MFU School of Nursing held a workshop to develop teaching and learning for the Bachelor of Nursing Science Program at E4A-518 Room, E4 Building, Mae Fah Luang University. On May 23, 2024, a workshop on curriculum and teaching seminars for Bachelor of Nursing Science Program. The faculty members exchanged their experiences and provided feedback on teaching in various courses of the school in order to plan for teaching and learning for the next academic year. On May 24, 2024, in the workshop on Nursing teaching: Prelicensure Exams with Al Integration", Lecturer Kulachet Lekprayura, the Director of the Learning Development Office, Bangkok University gave a lecture and led the workshop. This workshop focused on using AI technology in teaching and learning. These helped to enhance knowledge and understanding for the faculty members to be ready to use AI technology to create quality and modern teaching in the future.

วันที่ 23-24 พฤษภาคม 2567 สำนักวิชาพยาบาลศาสตร์ มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง จัดประชุมเชิงปฏิบัติการเพื่อพัฒนาการเรียนการสอน หลักสูตรพยาบาลศาสตร์บัณฑิต ณ ห้อง E4A-518 อาคาร E4 มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง กิจกรรมประกอบไปด้วย

วันที่ 23 พฤษภาคม 2567 ประชุมเชิงปฏิบัติการ เรื่อง การสัมมนาหลักสูตรและการเรียนการสอน หลักสูตรพยาบาลศาสตรบัณฑิต เพื่อให้อาจารย์ได้แลกเปลี่ยนประสบการณ์ ข้อคิดเห็นเกี่ยวกับการจัดการเรียนการสอนในรายวิชาต่าง ๆ ของสำนักวิชา เพื่อหาแนวทางในการวางแผนการจัดการเรียนการสอนในปีการศึกษาต่อไป

วันที่ 24 พฤษภาคม 2567 ประชุมเชิงปฏิบัติการ เรื่อง การจัดการเรียนการสอนทางการพยาบาล: Prelicensure Exams with Al Integration" ทั้งนี้ได้รับเกียรติจากอาจารย์กุลเชษฐ์ เล็กประยูร ผู้อำนวยการสำนักพัฒนาการเรียนรู้ มหาวิทยาลัยกรุงเทพ บรรยายในหัวข้อ Future Trend of education และ Artificial intelligence and machine learning in education มุ่งเน้นการใช้เทคโนโลยี AI ในการจัดการเรียนการสอน และให้ฝึกปฏิบัติเพื่อช่วยเสริมสร้างความรู้และความเข้าใจให้กับอาจารย์ในสำนักวิชาพยาบาลศาสตร์ให้พร้อมที่จะนำเทคโนโลยี AI เข้ามาช่วยในการสร้างประสบการณ์การเรียนการสอนที่มีคุณภาพและทันสมัยในอนาคต